Ивелин Михайлов се извини на парламентарната група на Величие“ и

...
 Ивелин Михайлов се извини на парламентарната група на Величие“ и
Коментари Харесай

Ивелин Михайлов се извини на "пробитите депутати" от "Величие": И най-сериозните хора правят грешки

 

Ивелин Михайлов се извини на парламентарната група на „ Величие “ и на Николай Марков във видео, оповестено на Facebook страницата на партията.

" Искам да се извиня на ПГ на партия „ Величие “ и полковник Николай Марков, в случай че по някакъв метод съм ги засегнал, вкарал съм в редиците им някакво разединение или пък съм подал погрешен сигнал към медиите, всички наши последователи ", сподели Михайлов.

 Оранжев код: Гръмотевични стихии и заплаха от градушки България 2 мин. Оранжев код: Гръмотевични стихии и заплаха от градушки  Идънред България събра 29 500 лева за Педиатричните отделения на УМБАЛ Бургас Advertorial 3 мин. Идънред България събра 29 500 лева за Педиатричните отделения на УМБАЛ Бургас  Бруталният побой над водач на рейс: Задържаните татко и наследник са се укривали България 2 мин. Бруталният побой над водач на рейс: Задържаните татко и наследник са се укривали  Сблъсъкът сред трен и цистерна с гориво: Машинистите неведнъж подавали сигнал, в потрес са Тази сутрин 2 мин. Сблъсъкът сред трен и цистерна с гориво: Машинистите неведнъж подавали сигнал, в потрес са  Безводие в Старозагорско: Водата за напояване на земеделските площи не стига Тази сутрин 2 мин. Безводие в Старозагорско: Водата за напояване на земеделските площи не стига  Оранжев код: Гръмотевични стихии и заплаха от градушки България 2 мин. Оранжев код: Гръмотевични стихии и заплаха от градушки  Идънред България събра 29 500 лева за Педиатричните отделения на УМБАЛ Бургас Advertorial 3 мин. Идънред България събра 29 500 лева за Педиатричните отделения на УМБАЛ Бургас  Бруталният побой над водач на рейс: Задържаните татко и наследник са се укривали България 2 мин. Бруталният побой над водач на рейс: Задържаните татко и наследник са се укривали  Сблъсъкът сред трен и цистерна с гориво: Машинистите неведнъж подавали сигнал, в потрес са Тази сутрин 2 мин. Сблъсъкът сред трен и цистерна с гориво: Машинистите неведнъж подавали сигнал, в потрес са  Безводие в Старозагорско: Водата за напояване на земеделските площи не стига Тази сутрин 2 мин. Безводие в Старозагорско: Водата за напояване на земеделските площи не стига

Членовете на тази общественост не са просто вложители

По-рано ръководителят на ПГ на „ Величие “ Николай Марков изиска опрощение от Ивелин Михайлов за думите му, че има " пробити " депутати, които ще поддържат кабинет на ГЕРБ и че групата се разпада.

„ И най-сериозните хора вършат неточности. За момента одобряваме, че аз съм направил неточност. Изказал съм се бързо и непремерено за тях и чакаме да забележим техните дейности. До този миг аз съм направил неточност. Когато нямаш доказателства, аз съм индивидът, който съм отправил някаква клюка. Извинявам се за това нещо “, сподели в „ Тази заран “ Ивелин Михайлов.

„ Тези хора споделят, че това не е правилно, ти ни създаваш напрежение. И аз одобрявам, тъй като в този миг аз нямам безспорни доказателства. Поради тази причина аз би трябвало да дам късмет на тези хора да работят “, добави той.

„ Ние възникнахме като локална партия с избрани проблеми, които има дадена локална общественост. Но към този момент виждаме, че те са национални “, изясни още Михайлов.

Защо новите политици демонстрират смело държание, а някои се и събличат?

По думите му предизборната акция на „ Величие “ е била доста евтина.

„ При нас може да се види, че имаме нула субсидиране. Пътувахме в три страни – Англия, Германия и Австрия. Започнахме срещи с хората месец преди акцията “, изясни Ивелин Михайлов.

„ Когато депутатите влязат във властта, някой би трябвало да свърши работата на място. Затова се разделихме на две – едните хора да вървят на терен измежду хората всеки ден и другите, които да са представителите във властта “, разясни още той.

Фирмите му дължат на приходната организация над 650 000 лв.

Преди няколко дни стана ясно, че Ивелин Михайлов дължи пари на страната – съвсем 650 000 лева

„ Аз постоянно съм заявил налозите си, постоянно съм ги плащал. Те са обезпечени с парцели, няма по какъв начин аз да не си платя налозите. Платих 300 000 лева Някои от компаниите са продадени още 2015 година “, съобщи той.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР